tel/fax: 0268 543 720 mobil: 0740 071 540Luni - Vineri 09:00-18:00

Uitati de procese ! Mediatorii va pot scapa repede si foarte ieftin

Posted in: Stiri Started by

Uitati de procese ! Mediatorii va pot scapa repede si foarte ieftin

Daca va inspaimanta gandul ca va asteapta un proces ce s-ar putea incheia peste cativa ani, apleati cu incredere la specialisti. Mai precis la mediatori.

Marian Nistor se judeca de un an cu cinci cantareti de manele pentru piesa ” Fa-ma, Doamne, o lacrima”. Cere 75.000 de euro despagubiri iar procesul este abia la instanta de fond.

Si inventatorul Dumitru Pabat a batut drumul aceleiasi instante de 14 ori. Vrea o avere pentru o inventie pe care i-ar fi folosit-o RADET-ul.

Iar Dan Blagoi a inceput de Craciun un proces impotriva unui fabrici de incaltaminte care i-a folosit fotografia fara acceptul lui. Asa ca le cere el 50.000 de euro.

Ce au in comun cele trei cazuri? Sunt conflicte pe bani multi dar de durata. Fiecare merge cel putin o data pe luna in fata judecatorului de la care asteapta sa imparta dreptatea, cand ar putea gasi si varianta simpla.

Mediatorii ii pot strange la aceeasi masa si pe reclamant si pe parat. Tot el le propune sa cada la pace.

Peste 80% dintre cei care se judeca pleaca de la mediator cu o intelegere partiala, iar 65% cu o intelegere totala. De pe urma acordurilor de mediere castiga si judecatorii. Timp liber.

Leave a Reply